Home / Beauty / Hairstyle / Coafura potrivita in functie de corpul tau

Coafura potrivita in functie de corpul tau

De multe ori, cand ne pregatim sa mergem la un salon de coafura si incepem sa cautam o tunsoare, o facem in functie de forma fetei si trasaturi. Uitam insa de forma corpului si de cum i-am putea oferi mai multa frumusete datorita unei tunsori avantajoase.

Femeilor mignone li se potriveste parul scurt sau de lungime medie, pentru a fi proportional cu marimea lor. Tunsorile pe lungime medie, trebuie sa se termine la nivelul barbiei sau al umerilor. Avand parul prea lung, va da impresia ca esti si mai mica de statura.

Coafura potrivita in functie de corpul tau

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Femeile mignone trebuie sa evite stilul prea copilaresc, cum sunt cozile de cal, sau accesorile cum ar fi clemele colorate si modelele cu animalute. Pentru ele vopsele recomandate sunt cele in culori puternice si stralucitoare.

stilul prea copilaresc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Femeile cu un plus de masculinitate au nevoie de tunsori care sa aduca un plus de volum si personalitate. Puteti apela la onduleuri, atata timp cat parul este lung si drept.

De efect sunt tunsorile filate si asimetrice.

femeile minione

 

 

Femeile mai voluptoase trebuie sa-si aleaga cu precautie tunsoarea perfecta. Ideal este sa evite extremele si sa fie atente la proportii .

In mod special, daca ai un chip rotund, trebuie sa eviti tunsorile care dau prea mult volum. Volumul poate da efectul de kilograme in plus atat pentru fata, cat si pentru corp.  In acelasi timp, tunsorile pe un par scurt si lipit de fata, te dezavantajeaza total. Cel mai bine ti se potriveste parul mediu sau lung cu onduleuri fine si tunsori filate.

tunsori cu volum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Corpurile atletice sunt cele mai avantajate, pentru ca isi pot permite aproape orice tunsoare. Asa ca, fa-ti curaj pentru tunsorile care iti plac si pentru ideile cele mai traznite.

Corpurile atletice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce parere ai despre aceste sfaturi cu privire la coafura potrivita in functie de corpul tau? Vei tine cont de ele?