Ce culori se potrivesc ochilor tai?

Ce culori se potrivesc ochilor tai?

Vrei sa iti pui in valoare ochii si nu stii ce culoare sa aplici pe pleoape? Atunci acest beauty-special este exact ceea ce cautai.

Pentru ati pune in evidenta ochii albastri poti opta pentru nuante de bleu-gri deschis, roz pastel, orange deschis, cacao si chiar un albastru gri. Daca vrei sa ai o privire sexy cand esti la o petrecere sau la intalnire cu alesul, poti opta pentru un argintiu, culoarea piersicii, un roz cald si unul bombon. Pentru un rezultat mai bun incearca sa folosesti tonuri pastelate.Vei arata super bine!

Ce culori se potrivesc ochilor tai

 

Fetele cu ochii verzi sunt foarte misterioase de aceea baietii nu prea le abordeaza, insa le privesc de la distanta. Pentru nuantele ochilor verzi, foloseste tonuri deosebite precum culoarea orhideeii. Nuantele de roz cald, mov lilichiu, alb perla, mahon, galben pastel precum si gri mediu te vor ajuta sa ai niste ochi minunati. Verdele e o culoare atat de rara, incat cei care te privesc vor crede ca ai lentile de contact.

Ce culori se potrivesc ochilor tai

 

   “Ochii caprui fura inima oricui”…vechea vorba care e destul de adevarata. Datorita ochilor tai caprui emani o caldura extraordinara de a fi iubita si adorata de sexul opus. Incearca sa folosesti farduri de ochi turcoaz, kaki, verde, bej, lila. Pentru a straluci si a arata super hot in sezonul estival, incearca fardul aquamarin. Vei straluci!

Ce culori se potrivesc ochilor tai? - Make-up

Ce culori se potrivesc ochilor tai

 

 

 

 

 

 

 

 

Te consideri deosebita prin culoarea ochilor tai? Atunci inseamna ca ai ochii cenusii. Stiai ca doar 5% din populatia Planetei se lauda cu aceasta culoare a ochilor? Meriti titulatura de”unica” cu aceasta culoare.

Pentru a-i pune si mai mult in evidenta, foloseste un fard roz intens atunci cand te afli la o ocazie speciala si vei vedea cum privirile se indreapta spre tine. Negrul, cea mai eleganta si potrivita culoare pentru orice tinuta este de asemenea potrivit si pentru pleoapele tale, rozul si aquamarin iti ofera totodata o aura dulcica. Alte culori pentru ochii cenusii ar fi roz bombon, albastru, culoarea zmeurii, maro ciocolatiu si cafeniu.

Si un alt truc general valabil pentru a crea iluzia de ochi mari este sa folosesti culori deschise precum roz pastel sau bej rose.