fbpx
Home / Fashion / Sfaturile noastre / Cadouri haioase de Craciun

Cadouri haioase de Craciun

Ai cumparat deja cadourile pentru cei dragi? Desigur ca da, ma gandesc ca daca ai o familie numeroasa sau multi colegi/prieteni te-ai apucat destul de timpuriu sa vanezi ofertele tentante din magazine -cate ceva simbolic pentru fiecare, nu? Dar nu toata lumea e facuta pentru a primi un cadou simbolic, ci unele persoane au o deschidere anume spre a primi ceva altfel, asa-zisele cadouri haioase de Craciun, ce au rolul de a destinde atmosfera si de a aduce multe chichoteli in casa.

Daca te-ai saturat sa oferi cadouri tipice, previzibile si esti o persoana careia ii place mereu sa surprinda si sa se reinventeze, atunci ideea de a oferi cadouri haioase de Craciun e ceea ce te caracterizeaza. Copilaresti, prostute, urate, lipicioase, riscante, cu tenta sexuala, astea sunt ideile dupa care te ghidezi.

Nu oricine are simtul umorului dezvoltat, asadar asigura-te de asta, inainte de a cumpara cine stie ce minunatie care sa ofenseze persoana careia i-l oferi; daca esti sigura ca veti avea parte de ceva distractie la despachetarea cadourilor, atunci porneste in a cauta ceva care e haios, care reprezinta ceva, o amintire, o vedeta preferata sau nepreferata, un animalut, un obiect etc…orice iti trece prin minte.

In ajutorul tau, am asezat urmatoarele cadouri haioase de Craciun, care nu te vor dezamagi si vor garanta o zi plina de distractie:

Acest articol contine link-uri de afiliere. Multumim anticipat pentru sprijinul acordat in sustinerea acestui blog.

Cineva cu unghia mare la degetul mic

unghiera cu capete mari

Cineva care a fost avansat in functie

suport carduri

Cu inceput de cheliuta…

balsam pentru cresterea parului

Uitatul…job-ului murdar

cos gunoi cu mesaj

Niciodata nu-si gaseste cheile

breloc cu fluier

Ecologist inrait sau caruia ii place ‘Spumosul’

cadouri haioase de craciun

Masina- a doua sotie

spray pentru zgarieturi

Frumusetea cu sacrificii se intretine

ochelari haiosi

Cele fara iubiti

perie de spalat pe spate

 

Colectionar din fire

album cu dopuri

Lipicios(a) de animale

suport caine pentru scotch

Indiferent de alegerile tale din categoria cadouri haioase de Craciun, cu siguranta vei crea momente comice si destinse, menite a fi povestite mult timp de-acum incolo.