Home / Beauty / Hairstyle / 6 coafuri de catwalk pentru toamna 2011

6 coafuri de catwalk pentru toamna 2011

6 coafuri de catwalk pentru toamna 2011

Coafuri de toamna

Daca vrei sa vezi tendintele in materie de coafuri pentru toamna 2011, iti voi prezenta topul propunerilor caselor de moda luate direct de pe catwalk.

1. Coafuri de catwalk – Neingrijita

6 coafuri de catwalk pentru toamna 2011 - Hairstyle

Indiferent daca ai parul scurt, mediu sau lung, drept sau ondulat, cu sau fara breton, Chanel spune ca parul trebuie sa ascunda fata si sa dea impresia de coafura neingrijita. Ca sa obtii acest look, inainte sa iesi din casa il ciufulesti putin sa arate ca si cum abia te-ai trezit si intri in bucatarie pentru micul dejun.

2. Coafuri de catwalk – Cu mult volum

6 coafuri de catwalk pentru toamna 2011 - Hairstyle

John Galliano se inspira pentru colectia haute couture toamna 2011 pentru casa de moda Christian Dior din colectia primavara 1953 in care culoarea si volumul sunt protagoniste. Arcurile largi sunt ideale pentru a aduce sofisticarea noptilor de toamna. Ai indrazni sa porti astfel de coafuri?

3. Coafuri de catwalk – Naturala

Coafuri de catwalk

Conform lui Elie Saab, parul trebuie pieptanat in asa fel incat sa acopere usor partea laterala a fruntii. Astfel proiecteaza o aura de mister care te face mult mai sexy.

Iti recomandam urmatoarele 2 articole:

4. Coafuri de catwalk – Ca o diva

Coafuri de catwalk

Cele care vor sa arate ca o diva in toamna ce urmeaza vor apela la parul ondulat, purtat intr-o coafura clasica, asimetrica, cu volum mai ales la varfuri, dupa cum propune colectia haute couture Georgio Armani.

5. Coafuri de catwalk – Cu carare pe mijloc

Coafuri de catwalk

Spune adio bretoanelor! Ralph Lauren apeleaza la coafurile cu carare pe mijloc si onduleuri foarte lejere spre varfuri. Aspectul este foarte natural, dar aceasta coafura nu este recomandata pentru feţele lungi carora le sta mult mai bine cu coafuri asimetrice.

6. Coafuri de catwalk – Cu turban

Coafuri de catwalk

Aerul parizian al anilor ’40 revine in forta in toamna ce urmeaza. Jean Paul Gaultier ne provoaca sa purtam turbanul, accesoriul vedeta al colectiei haute couture care ofera personalitate tinutei.

Tu ce coafura vei adopta?