Home / Love & Sex / Sa iubim sau Sa fim iubite ?

Sa iubim sau Sa fim iubite ?

Sa iubim sau Sa fim iubite ?

Sunt sigura ca aceasta intrebare si-au adresat-o la un moment dat mai bine de 90% dintre reprezentantele sexului frumos de pe intregul glob. In viata fiecaruia apare la un moment dat un impas in relatia cu „el” si implicit un impas in relatia cu ei insisi. Sa iubim sau sa fim iubite, alintate si tratate ca printesele poate fi o adevarata enigma a oricarei relatii.

Ce este mai important : Sa iubesti sau sa te lasi iubita ?!

Ai putea sa lasi o persoana sa faca totul pentru tine, sa fie acolo cand ai nevoie, sa planga alaturi de tine. Dar te-ai gandit vreodata cum vei reusi sa-ti faci inima sa bata simultan cu a lui, daca nici macar nu tresalta cand il vede ?!

sa iubim sau sa fim iubite

Niciodata nu a fost simplu sa iei decizii si poate unul dintre cele mai dificile lucruri este sa realizezi la un moment dat ca ai facut o alegere mai putin buna pentru tine si scopul tau. Dar ce poate fi mai dureros decat sa iubesti o persoana pe care nu o poti avea si sa fii iubita de alta care nu te poate avea … ? Ei bine, asa e viata! Pentru inceput, e o flacara puternica intre amandoi, dar pe parcurs se formeaza un decalaj, astfel incat intr-o relatie nu exista sa fie ambii la fel de indragostiti. Mereu va fi unul dintre voi cel ce trage de relatie, si celalalt e mai putin saltaret. De ce? Si in dragoste e la fel ca in viata, precum spune si expresia „Tu care esti: smecheru sau prostu?.

Daca lucrurile ar fi impartite in mod egal omenirii : sanatate, bani, dragoste, fericire, probabil ca totul ar fi prea frumos, nu? Dar nu se intampla asa deoarece intotdeauna unii iau mai mult si altii mai putin, sau unii iau tot si altii nu raman cu nimic. E mult mai simplu sa te lasi iubit , dar e mult mai dureros sa nu-ti poti revarsa dragostea pe care o simti inauntrul tau.

inima sa bata

Ai putea alege sa iubesti si sa suferi, sau ai putea alege sa te lasi iubita si sa nu simti … mai nimic pentru el. De cele mai multe ori, persoana pe care o iubim, nu corespunde : ca nivel social , mod de gandire sau reciprocitate in sentimente. De cele mai multe ori se intampla ca persoana care ne iubeste sa nu ne atraga: fizic, mental, spiritual probabil din simplul motiv ca el deja ne iubeste. In momente ca acestea ti-ai dori sa transpui persoana pentru care nu simti nimic,  in corpul celei pe care o iubesti si astfel sa atingi perfectiunea. Dar asta nu va fi posibil niciodata …

Toata viata va trebui sa facem alegeri . Alegem sa ne casatorim, alegem sa divortam, alegem sa facem copii, alegem sa urmam o cariera.

De ce nu putem alege si pe cine sa iubim ?!

Nu vom putea niciodata sa alegem pentru cine sa ne bata inima, insa vom putea alege doar sa iubim, sau sa ne lasam iubite.