Descopera ce te impiedica sa ajungi la orgasm?

Esti plictisita sa auzi cum altele vorbesc despre orgasmele lor intense si tu nu stii inca ce e asta? Inca nu poti sa-ti explici ce te impiedica sa ajungi la orgasm si sa traiesti acele clipe de euforie? Nu-ti fa griji, vom descoperi impreuna cele mai bune sfaturi pentru a incepe sa te bucuri de cel mai bun sex.

In acest articol iti aratam care sunt cei mai mari dusmani ai orgasmului, acea frica si atitudine ce ne impiedica sa ne bucuram la maxim. Cunoaste-le si fa-le sa dispara din viata ta.

ce te impiedica sa ajungi la orgasm

Complexe:
Noi femeile obisnuim sa fim pline de complexe si nesecuritati, mai ales cand vine vorba despre corpul nostru si despre ceea ce vedem la el. Acest fapt ne face sa ne preocupam si sa ascundem celulita si kilogramele in plus, decat sa ne relaxam si sa simtim placerea. Uita de complexe si de faptul ca n-ai un corp perfect, partenerul tau nu se gandeste la asta cand te asteapta in pat. Dezbraca-te fara temeri si concentreaza-te la cum sa te simti bine.

Timiditatea:
Timiditatea este asociata complexelor, cu cat ne simtim mai nesigure de corpul nostru, cu atat mai timide si rusinoase devenim in pat. De aceea timiditatea este un dusman de-adevaratelea al orgasmelor. In sex e necesar sa fii libera, sa te relaxezi si sa te joci, lasandu-te duse de val si facand tot ceea ce-ti trece prin cap.

 

Stresul:
Fara dubii, stresul poate impiedica incercarile tale de a ajunge la climax. In perioade de multa tensiune si super incarcare, suntem foarte preocupate de ceea ce trebuie sa facem maine, ce fac copiii, de treburile casei, de conturile bancare, de serviciu … preocupari ce le ducem cu noi in pat. E adevarat ca e dificil sa uitam pentru o secunda de obligatiile si responsabilitatiile noastre, dar trebuie sa facem un efort si sa eliberam mintea pe parcursul sexului, pentru ca nimeni nu poate ajunge la orgasm gandindu-se la intalnirea la dentist de maine.

Timiditatea este asociata complexelor

Vina:
In cultura noastra inca mai exista conceptii misogine despre sex, ceea ce ne face pe noi femeile sa ne simtim vinovate de cele mai multe ori, doar ca ne dorim sa ne simtim bine cu partenerii in pat. Acest aspect trebuie sa inceapa sa se schimbe in societatea actuala, iar noi femeile trebuie sa ne acceptam sexualitatea si sa scapam de frica si vinovatia ce nu ne lasa sa ne indeplinim fericirea.

 

Poziti incomode:
De multe ori in dorinta de a decoperi si incerca lucruri noi, ajungem in situatia de a avea un sex incomod in pozitii care nu ne satisfac deloc. Intr-adevar e bine sa iesim din rutina si sa practicam diferite pozitii sexuale, dar e foarte important sa nu de pui efort in a-ti mentine echilibrul, totul trebuie sa curga normal.

Pune in balanta aceste motive care explica ce te impiedica sa ajungi la orgasm si persevereaza alaturi de partener acolo unde exista lipsuri. Mult succes!