Home / Monden / Ce mai e nou cu Bridget Jones?

Ce mai e nou cu Bridget Jones?

S-au facut 12 ani de cand Bridget Jones a aparut ultima data pe marile ecrane: isteata, cu simtul umorului si mereu cu capul in nori, Bridget a renascut in aceasta noua ecranizare din 2016 si are ceva nou sa ne spuna-ca va avea un copil.

Daca ne amintim bine, ultima serie de filme Jones ‘The Edge of Reason’ din 2004, s-a incheiat cu o propunere in casatorie de catre Mark Darcy. Acest final deschis ne-a dus cu gandul, inca de atunci, la mult asteptata relatie oficiala dintre cei doi.

Toata relatia lor a inceput cu prima ecranizare din 2001, ‘Bridget Jones’s Diary’ turnata dupa cartea autoarei Helen Fielding: pe atunci Bridget (Renee Zellweger) care lucra in domeniul publicitatii, il intalneste in preajma Anului Nou pe Mark (Colin Firth) un avocat mult prea serios, rigid si care ocoleste mereu sa-si exprime sentimentele. Si mai bine, caci pe Bridget a noastra n-o prea interesa Mark mutulica, ci ea visa la seful ei, Daniel Cleaver (Hugh Grant), un tanar seducator, glumet care promitea un sex de calitate si multe escapade romantice.

Jurnalul lui Bridget Jones
Jurnalul lui Bridget Jones

In 2004, cu ‘The Edge of Reason’, relatia Mark-Bridget pare sa fi luat un mare asalt, o simpla imbratisare a derivat pana la o pereche de boxeri barbatesti lasati langa patul lui Bridget; si asta nu e nici pe departe finalul fericit al povestii lor, e mai bine zis inceputul sfarsitului, caci el cu o atitudine formala incearca sa justifice boxerii sai frumos aranjati langa pat -toate astea pun capac, incep sa o irite pe Bridget si il alunga afara din casa. Se refugiaza in bratele romanticului Daniel, cu care are o escapada in Thailanda si sfarseste prin a fi scoasa dintr-o inchisoare thailandeza de catre Mark.

Bridget Jones, The edge of reason
Bridget Jones La limita ratiunii

Astfel dupa 12 ani, avem in fata ‘Bridget Jones’s Baby’-Bridget Jones insarcinata, o mult anticipata poveste, care relateaza faptul ca Bridget s-a despartit de Mark, a devenit o producatoare de stiri de succes, detine propriul apartament, insa se pare ca viata nu a decurs intru totul asa cum a vrut ea. Fostul sef, Daniel a fost dat de mult uitarii ca si Mark, dar cea mai mare suferinta pe care o are este faptul ca multe prietene de-ale sale s-au asezat fiecare la casele lor cu copii, unii nasiti chiar de Bridget, iar ea tot singura si fara sperante in viata soaciala a ramas. La serviciu ii merge mai bine, se aliaza impotriva sefei de pe departamentul de stiri, cu colega ei mai tanara, Miranda (Sarah Solemani), care ii devine prietena si o scoate din casa pe Bridget la un festival de muzica unde il intalneste prin circumstante haioase pe chipesul american Jack Qwant (Patrick Dempsey). In paralel, se prezinta viata lui Mark care a ramas tot avocat si acum e casatorit cu cineva pe care n-o iubeste. El si Bridget se intalnesc din intamplare, petrec noaptea impreuna si apoi fiecare isi vede de viata lui.

Dupa cateva saptamani, Bridget afla vestea ca e insarcinata. Dar cine e tatal- Mark sau Jack?

 

Bridget Jones insarcinata

Bridget Jones insarcinata

Continuarea e un secret pe care te invit sa-l deslusesti chiar tu, vizionand acest film care e atat de indragit de multi dintre noi, deoarece e bine antrenat in viata reala si oriunde te uiti poti sa recunosti o potentiala Bridget: slabiciune, umilinta si imperfectiune.

evomag.ro astratex.ro kurtmann.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *