Beneficii Masturbare Fete

Beneficii Masturbare Fete

Masturbarea sexului feminin continua sa fie un subiect tabu in societatea noastra. Pentru barbati masturbarea este ceva foarte normal si foarte acceptat fara probleme, dar la noi femeile, este ceva despre care nu se vorbeste si cu atat mai putin sa se accepte. Adevarul este ca masturbarea aduce numeroase beneficii in viata noastra, dar ce este necesar, este sa te faci prietena cu aceasta practica.

In primul rand trebuie sa stii ca masturbarea este ceva absolut normal si nu trebuie sa te rusinezi daca deja faci acest lucru. Nici nu exista o anumita varsta pentru a o incepe sau a termina.Poti incepe sa te masturbezi la pubertate si sa o termini de facut la 80 de ani fara probleme. Sunt multe forme de masturbare si toate sunt la fel de adecvate, totul depinde de gusturile fiecareia. O poti face singura cu mainile sau foarte bine ajutandu-te de jucariile sexuale, ca de exemplu un vibrator !

beneficii masturbare fete

Iata cateva beneficii masturbare fete:

1/ Imbunatateste starea de spirit

Orgasmul ne genereaza o senzatie de bunadispozitie si placere care ne invalue corpul. Acest lucru ne ajuta pentru a ne imbunatatii starea de spirit, simtindu-ne  mult mai concentrate, bucuroase si optimiste. Prin masturbare, poti produce placere oricand doresti si ajungi sa mergi prin viata mult mai fericita.

2/ Ajuta la relaxare

 Pe langa imbunatatirea starii de spirit, masturbarea te ajuta sa te relaxezi. Masturbandu-te iti poti produce o relaxare intensa ce te elibereaza de tensiuni si stres acumulate pe parcursul zilei, dar intr-un mod afectiv. Asa ca, daca ai avut o zi grea, nu ezita sa petreci putin timp cu tine singura descarcandu-ti toata energia negativa.

3/ Te ajuta sa dormi mai bine

Nu degeaba dupa o partida de sex ne simtim epuizate si somnoroase; orgasmele epuizeaza fizic si emotional corpul ceea ce iti va permite sa dormi mai bine. Unul dintre beneficii masturbare fete este ca ne ajuta sa adormim ca si cum am citi o carte inainte de culcare.

3/ Imbunatateste viata sexuala

Primul pas pentru o viata sexuala placentara este sa ne cunoastem corpul si asta se poate descoperi usor prin masturbare. Odata cu ea putem sa ne exploram propria anatomie si  sa ne descoperim punctele care ne produc o mai mare stimulare.

4/ Te ajuta sa ramai activa sexual, daca n-ai un partener in viata ta. 

Daca treci intr-o perioada de singuratate, masturbarea e o solutie eficienta de a ramane activa sexual si de a avea grija de sanatatea corpului tau.

5/ Poti avea orgasme multiple

In general o partida de sex se termina odata cu finalizarea de catre barbat, insa daca pentru tine e totusi prea devreme, de ce sa nu te bucuri de alte cateva momente de placere prin masturbare?

Beneficii masturbare fete este o tema ascunsa intre prietene si chiar intre partenerii unei relatii. Daca nu stiai de aceste beneficii, atunci e timpul sa le afli !