Home / Love & Sex / Barbati de evitat pt o relatie

Barbati de evitat pt o relatie

Barbati de evitat pt o relatie

Barbati de evitat pt o relatie

Atunci cand ajungi in punctul cheie, in care te-ai saturat de aventuri si de relatii pasagere, incepi sa iti doresti sa apara acel personaj principal in viata ta. Si te astepti sa apara de oriunde , de nicaieri chiar … doar sa fie cu tine. Insa, exista anumite locuri si persoane pe care ar fi mai bine sa le eviti, daca vrei sa ai o viata linistita si lipsita de lacrimi si dezamagiri. Iata cateva exemple de barbati de evitat pt o relatie de lunga durata in care sa fie implicate si sentimente:

1/In club:

Nu esti genul sa mergi in club, dar imprejurarile te obliga de multe ori sa fii prezenta si tu pe acolo. La prima vedere, multi par perfecti  Frumosi, bine imbracati, gata pentru distractie. Dar nu uita …Ei nu vin acolo sa-si gaseasca sufletul pereche , ci ca sa bea cu prietenii sau sa agate orice e gata sa pice in plasa lor , pentru o noapte. Doar pentru o noapte … Nu-ti face iluzii ca vor fi 1001 si una de nopti, pentru ca te amagesti singura. Probabil 10% din cei prezenti acolo, nu au in minte sa se imbete zdravan si sa se culce cu tine. Dar aceia probabil au venit insotiti !

2/La scoala:

E un loc bun pentru a-ti face prieteni, relatii si a-ti largi orizonturile. Dar nu le largi si pe cele sentimentale, pentru ca ai putea sa te arzi. Iar daca respectivul e mai mult decat un coleg, putand sa-ti fie chiar cadru didactic, atunci va iesi un adevarat incendiu. Si nu ma refer la intensitatea sentimentelor dintre voi, ci la bomba sub ceas care va reprezenta aceasta uniune a voastra si la valul de barfe care va fi dupa. Riscand pe langa asta si sanctiuni usturatoare.

Iar daca e coleg, o sa va barfiti in cazul unui esec in relatia voastra, o sa va urati si veti fi nevoiti sa va suportati ore bune din viata in acelasi loc, fiind nevoiti de multe ori sa lucrati chiar in echipa. Nu cred ca vrei sa stii cum e sa-l vezi in fiecare zi, desi nu il mai poti avea … si chiar mai rau, daca nici nu-ti mai doresti sa-l ai.

3/La medici :

Sunt de evitat incurcaturile sentimentale cu ginecologul, psihologul sau stomatologul tau. Daca nu ai acelasi statut social ca si el, nu va iesi cu tine din incinta cabinetului. Dupa ce o sa termini tratamentul, o sa se incheie si telefoanele pe care o sa le primesti de la el, si nu prea o sa-i poti cere explicatii, deoarce o sa-ti spuna ca munca cu viata sentimentala sunt ca si apa cu uleiul.

4/Seful tau :

Cand esti subordonatul unei persoane, incepi sa admiri persoana de la care primesti ordine. Cand tu esti o femeie singura si dornica de o relatie, iar el, seful suprem, lucrurile incep sa capete alt sens in mintea ta. Te si vezi in bratele lui, avansata la locul de munca, zambind pe ascuns colegilor care n-au nici o idee despre ce se intampla si crezand ca o sa devii sotia celui care ocupa locul cel mai inalt din firma. Nu-ti face iluzii. De obicei relatiile intre sef si angajat duc cel mult la o aventura. Pentru ca piedestralul pe care tu il urci, nu-l face un om perfect, decat in ochii tai.

Acestea ar fi cateva exemple de barbati de evitat pt o relatie, insa daca mai ai alte exemple, te astept sa le asezi comentariul tau mai jos.