Home / Beauty / Make-up / 8 Pasi pentru o demachiere perfecta

8 Pasi pentru o demachiere perfecta

8 Pasi pentru o demachiere perfecta

Te uiti in oglinda si te intrebi: Oare din ce cauza mi-a aparut aceasta acnee? Oare de ce am puncte negre? Toate acestea se intampla din cauza ca demachierea pe care o realizezi nu este corecta sau nu exista deloc. Iata care sunt acesti 8 pasi pentru o demachiere perfecta:

1. Indiferent ca ai venit tarziu acasa de la o petrecere sau din oras, trebuie sa te demachiezi. Demachierea inainte de culcare este foarte importanta deoarece pe timpul noptii este foarte de pret sa ai tenul curat pentru a putea ”respira si el”.

 

demachiere perfecta

2. A doua demachiere este dimineata pentru a indeparta sebumul din timpul noptii sau alte urme de machiaj din ziua precedenta, chiar daca te-ai demachiat seara. Daca tenul iti este curat si nu exista nici o imperfectiune pe el, afla ca fondul de ten se aplica mai usor si rezista mai mult fara aparitia petelor.

 

demachiere perfecta

3. Unele fete nu sunt adepte ale machiajului in fiecare zi si de aceea sunt anumite discutii pe tema aceasta ca daca nu te machiezi, nu trebuie sa te demachiezi. Gresit! Demachierea este foarte importanta indiferent daca te machiezi sau nu deoarece pe parcursul zilei ti se depune pe fata praf, poluarea aerului este foarte mare in Romania si acesta este principalul fapt al aparitiei acneei si incarcarea porilor.

4. Atunci cand te demachiezi este important sa stii in ce parte se realizeaza aceasta: in sens ascendent si nu orizontal sau descendent cum probabil obisnuiti. Executa aceste miscari pentru o demachiere perfecta.

5. Lotiunea tonica sau laptele demachiant nu trebuie sa lipseasca unei fete, la fel si crema speciala pentru fiecare tip de ten. Nu folosi lotiuni care nu sunt specifice tenului tau pentru ca s-ar putea sa te usture fata si sa iti apara pete rosii.

6. Pentru tenul uscat indicat este laptele demachiant/ apa micelara deoarece acestea hranesc pielea fiind mai uleioase, iar pentru tenul gras sau mixt lotiunea de demachiere este foarte buna!

7. Nu folosi servetele demachiante deoarece acestea iti fac tenul mai uscat, exceptie situatiile cand esti plecata in vacanta sau te grabesti undeva.

8. Dupa aplicarea demachiantului, acesta se lasa intotdeauna aproximativ 2 minute pe fata si apoi se indeparteaza cu dischete demachiante. Nu presa tenul daca esti machiata mai tare pentru ca risti sa iti produci aparitia ridurilor. Se incepe cu zona buzelor pe orizontala, si se termina cu demachierea gatului in sens ascendent.

Aplica in fiecare zi acesti 8 pasi pentru o demachiere perfecta, astfel ca tenul tau sa radieze de sanatate fara a cheltui o avere pe produse scumpe.