Machiaj smokey eyes

Machiaj smokey eyes

O femeie cu un machiaj puternic se presupune a fi o femeie ce doreste sa iasa in evidenta. Un machiaj smokey eyes sugereaza putere si nimic altceva.  E de-a dreptul minunat cum doar cateva tertipuri in make-up, pot sa ne transforme intr-o cu totul alta persoana.

Pentru un astfel de machiaj, trebuiesc luate in considerare OCAZIA si TEHNICA acestuia deoarece nu se pliaza pentru toate tipurile de evenimente ( nu se poarta la nunti, e mult prea mult). Ne e bine cunoscuta povestea cu primul fard de ochi de culoare inchisa, pe care toate adolescentele l-am avut, si de care am abuzat poate mult prea mult. Eu una eram toata neagra la ochi in acea zi aratand ca o persoana a strazii.

De aici si concluzia, machiajul smokey eyes are o anumita tehnica si daca nu le stapanesti se poate crea un dezastru. Machiajul traditional si cel mai reusit va cuprinde trei nuante diferite ale fardului de ochi: inchis, moderat si deschis. Toate aceste nuante se vor amesteca si vor crea un look dramatic perfect pentru seara.  Acest stil de machiaj este considerat a fi unul elegant si formal.

smokey eyes

 

 

 

 

 

 

Trusa de machiaj trebuie sa contina urmatoarele:

  • baza de machiaj
  • corector
  • fard de ochi
  • tus de ochi
  • rimel
  • perii

Trebuie sa stii ca nu toate machiajele smokey eyes sunt la fel, unele pot fi total diferite fata de altele. Imaginatia make-up artististilor a creat diverse variante de culori perfecte pentru un machiaj smokey eyes pe timp de zi si nu numai. Ai nevoie de un pic de imaginatie pentru a-l integra in fiecare eveniment. Iata mai jos exemple:

machiaj tip smokey eyes

Exact ca o felina are ochii, Olivia Culpo, apeland la un look aproape natural, dar cu ochii ceva mai machiati decat de obicei. Este un look perfect pentru o petrecere de seara sau zi!

manechin tommy hilfinger

Manechinul casei de moda Tommy Hilfinger, a adopat un stil smokey eyes ceva mai evident, ce contrasteaza perfect cu parul sau lung si blond.

Pentru a putea realiza un machiaj smokey eyes, cel mai bine este sa urmaresti un tutorial ca cel de mai jos. Acesta cred ca va fi cel mai bun exemplu prin poti intelege pasii spre a ajunge la rezultatul dorit:

Smokey eyes este un trend, care nu se va demoda niciodata, fiind imbratisat de multe categorii de varsta de la adolescente, care vor sa iasa in evidenta si pana la persoane in etate, care ascund usor ridurile din jurul ochilor.