fbpx
Home / Love & Sex / Locuri potrivite pentru Dragobete sau Valentine’s day

Locuri potrivite pentru Dragobete sau Valentine’s day

Locuri potrivite pentru Dragobete sau Valentine’s day!

Pentru un Valentine’s Day inedit si costisitor, exista mai multe destinatii (de ex. o escapada la Paris, Viena, Venetia, etc!) care cu siguranta iti vor placea si vei ramane cu amintiri frumoase.

Totodata, afla ca si cele mai simple locatii pot fi locuri potrivite pentru aceste doua zile, ce pot crea amintiri pentru relatia voastra.

dragobete sau valentine's day

 

 

 

 

 

 

Daca doriti sa va petreceti ziua iubirii alaturi de alti prieteni, optiunea de a merge la un film e cea mai avantajoasa. Un film romantic, de actiune sau de comedie vor face o atmosfera incendiara in grupul vostru.

Alta solutie ar fi iesitul la restaurant, intr-un club sau de ce nu, la o simpla plimbare in parcul orasului. Desi poate fi un pic rece afara, miscarea si aerul curat fac bine amandurora.

Cu orice locatie v-ati decide sa incepi ziua, nu uitati ca seara e momentul vostru, e vremea romantismului acompaniati de un pahar de vin si lumanari parfumate.

Locuri potrivite pentru Dragobete sau Valentine's day

 

 

 

 

 

 

Nu trebuie sa planifici cu mult inainte locatiile unde iti vei petrece Dragobete sau Valentine’s Day; cel mai important lucru este ca sunteti impreuna si ca inca va iubiti ca in prima zi.

Vezi de asemenea si

ciorapi-cu-inimioare-pentru-valentines-day

Ciorapi cu inimioare pentru Valentine’s Day!

Si pentru ca luna februarie este cunoscuta drept luna iubirii, poate e momentul sa dedicam …