Home / Beauty / Hairstyle / Cum sa-ti repari parul deteliorat

Cum sa-ti repari parul deteliorat

Un par frumos este principlala arma de seductie a unei femei, de aceea trebuie sa fie o prioritate mentinerea parului ingrijit si sanatos.

Cum sa-ti repari parul deteliorat - Hairstyle

Este recomandat ca pentru intretnerea vitalitatii parului sa alegem atat samponul cat si balsamul adecvat tipului de par pe care il avem si de asemenea este important ca o data pe luna sa ne rasfatam cu o vizita la salonul de infrumusetare. Parul nostru are nevoie de tratamente pentru a-l restabili atacurilor constante pe care le primeste atat din mediul inconjurator cat si atunci cand este uscat cu uscatorul.

Daca ai parul fin, trebuie sa utilizezi formule care sa-i ofere un volum natural.Aceasta presupune combinarea produselor pe care le aplicati, de exemplu, tratamente de par si produse pentru ingrijirea de zi cu zi, cum ar fi masti, geluri de par sau creme care unesc firele de par si creaza iluzia de volum.

Pentru un par rebel nu este suficienta doar folosirea de spuma, fixativ sau gel, ci si utilizarea unor tratamente complete.

Cum sa-ti repari parul deteliorat - Hairstyle

 Pentru parul vopsit sunt de asemenea diferite tratamente spcecifice, intrucat parul in sine este destul de afectat de catre colorant.

Cum sa-ti repari parul deteliorat - Hairstyle
fashion-24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

chic-diva.ro